Privacyverklaring

De Klein - Audiovisuals vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG).

Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

Doel van verwerking van uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een order of bestelling te verwerken. Bent u aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan is het doel om u onze nieuwsbrief te kunnen mailen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om de order te kunnen verwerken en u de bestelling te kunnen sturen of bij u de installatie te kunnen doen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om de order te kunnen uitvoeren en/of nieuwsbrief te kunnen sturen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:

  • Bedrijfsnaam (bij bedrijf)
  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bankrekeningnummer
  • BTW-nummer (bij bedrijf)

Voor de nieuwsbrief verwerken wij de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam abonnee
  • E-mailadres abonnee

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door De Klein - Audiovisuals. 

Tevens worden sommige gegevens verwerkt door onze boekhouder. De partners waar wij mee samenwerken zijn: Disk Promotions VOF (hosting en mailtool), Ziggo en Canal Digitaal. De gegevens die online worden bewaard of verkregen worden beveiligd met een SSL-certificaat. Waar nodig zullen we verwerkingsovereenkomsten afsluiten met onze partners waaraan uw persoonsgegevens aan worden verstrekt.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding).
  • Onze website en webshop zijn beveiligd met een SSL-certificaat.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

De gegevens worden opgeslagen zolang u klant bent bij De Klein - Audiovisuals. Gegevens worden bewaard zolang de wet dat vereist. Ontvangt u onze nieuwsbrief? Dan worden de gegevens hiervoor bewaard totdat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en u zich uitschrijft. Uw gegevens worden dan definitief verwijderd.

Hoe kunt u uw gegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen.  Heeft u wijzigingen voor de gegevens die wij bewaren voor de nieuwsbrief? Via de nieuwsbrief kunt u direct uw gegevens inzien en wijzigen. Tevens kunt u zich via de nieuwsbrief direct uitschrijven.

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen order of opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de bestelling via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. Zonder uw mailadres kunnen we u geen nieuwsbrief sturen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door De Klein - Audiovisuals weer in te trekken.